Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

Removed from saved list

8

Excellent

27 reviews

27 reviews

See map

7.6

Very good

Location rating score

Very good location - 290 meters from city center
Parking
Available
Popular landmarks
Little Venice Kota Bunga 1.8 km
Istana Cipanas 3.6 km
At-Ta'Awun Mosque 7.4 km
Warung Kaleng 11.2 km
Curug Panjang Waterfall 13.7 km
Mount Gede Pangrango National Park 14.3 km
Cilember Waterfalls 14.8 km
Taman Wisata Matahari 16.1 km
Cigentis Waterfall 21.7 km
Gunung Geulis Golf Course 23.2 km
Nearby landmarks
Little Venice Kota Bunga 1.8 km
Puncak Berry Farm 2.0 km
Pasar Tradisional 2.5 km
Green Apple 2.7 km
Taman dan Arena Bermain 2.7 km
Pasir Neundeut 2.9 km
Rabbit Village 2.9 km
RSUD Cimacan 3.0 km
Istana Cipanas 3.6 km
Taman Bunga Nusantara 3.8 km
Entire villa

Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

Cipanas, Puncak, Indonesia - See map

Experience a perfect private villa stay here at Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta. Conveniently situated in the Cipanas part of Puncak, this property puts you close to attractions and interesting dining options. Don't leave before paying a visit to the famous Taman Wisata Matahari. This 4-star property features outdoor pool to make your stay more indulgent and memorable.

Show more

Highlights

Balcony/terrace

Garden

Tennis court

Smoking area

Room service

Space & Rooms
Entire villa
(Room size: 123 m²/1324 ft²)
3 bedrooms
2 bathrooms
Common space
1 single bed, 1 double bed, 1 queen bed

Facilities

Car park

Kids club

Tennis court

Swimming pool [outdoor]

Room service

Tours

Family room

Smoking area

Your dates are popular among travelersUsers are booking a place in Puncak every 2 minutes on Agoda.com
Value for money8.7
Distance to city center37.7 km
Location rating7.6
Nearest airportHalim Perdanakusuma International Airport (HLP)
Distance to airport52.2 km

Rooms available at Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

3-Bedroom Villa
...
  • Mountain view
  • Room size: 123 m²/1324 ft²
  • 1 single bed and 1 double b...
Enter dates to see prices

Frequently asked questions

What time is check-in and check-out at Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta?

Check-in is from 01:00 PM, and check-out is until 12:00 PM. You may request early check-in or late check-out during booking, subject to availability. Guests checking in or out before or after the designated periods may be charged an additional fee.

How do I get to Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta?

For those who wish to drive their own cars, Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta has a car park available for guests.

What is the smoking policy at Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta?

Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta does permit smoking in some areas and is not 100% smoke-free.

See map

Explore the neighborhood

Property ranking|Compared to 531 Puncak properties
See all rankings
Value for money score
8.7/10
Room comfort score
4/10
Cleanliness score
7.9/10
Service score
8/10
Better than
92
%
of Puncak properties
Better than
90
%
of Puncak properties
Better than
84
%
of Puncak properties
Better than
82
%
of Puncak properties
Overall rating:

8

Excellent
27 reviews
Cleanliness
7.9
Facilities
8.2
Location
7.6
Read all reviews >
More about Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

More about Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

Ideal for fun and relaxation, Puncak Resort Villa Gede 59 is located in the Cipanas area of Puncak. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

Puncak Resort Villa Gede 59 offers impeccable service and all the essential amenities to invigorate travelers. To name a few of the hotel's facilities, there are 24-hour security, car park, room service, family room, tours.

Experience high quality room facilities during your stay here. Some rooms include television LCD/plasma screen, desk, balcony/terrace, satellite/cable TV, kitchenette, provided to help guests recharge after a long day. The complete list of recreational facilities is available at the hotel, including outdoor pool, kids club, pool (kids), tennis courts, garden. Puncak Resort Villa Gede 59 is your one-stop destination for quality hotel accommodations in Puncak.

Show more
Amenities and facilities
Excellent
Facilities

8.2

Languages spoken

  • English
  • Indonesian

Entertainment

  • Cable channels
  • TV

Dining, drinking, and snacking

  • Coffee or tea

Bathroom and toiletries

  • Bathtub

Layout and furnishings

  • Desk/workspace

For the kids

  • Pool

Access

  • Security [24-hour]

Getting around

  • Car park [on-site]
Location
Cipanas, Puncak, Indonesia
Very good
Location

7.6

Airports

  • Halim Perdanakusuma International Airport (HLP)
    52.2 km
  • Husein Sastranegara International Airport (BDO)
    62.2 km

Public transportation

  • Cianjur Railway Station
    16.6 km
  • Pasir Hayam
    18.1 km

Hospital or clinic

  • RSUD Cimacan
    3.0 km

Shopping

  • Cipanas Factory Outlet
    4.1 km

Convenience store

  • Indomaret
    130 m
What's nearby

Popular landmarks

  • Little Venice Kota Bunga
    1.8 km
  • Istana Cipanas
    3.6 km
  • At-Ta'Awun Mosque
    7.4 km
  • Warung Kaleng
    11.2 km
  • Curug Panjang Waterfall
    13.7 km
  • Mount Gede Pangrango National Park
    14.3 km
  • Cilember Waterfalls
    14.8 km
  • Taman Wisata Matahari
    16.1 km
  • Cigentis Waterfall
    21.7 km
  • Gunung Geulis Golf Course
    23.2 km

Nearby landmarks

  • Little Venice Kota Bunga
    1.8 km
  • Puncak Berry Farm
    2.0 km
  • Pasar Tradisional
    2.5 km
  • Green Apple
    2.7 km
  • Taman dan Arena Bermain
    2.7 km
  • Pasir Neundeut
    2.9 km
  • Rabbit Village
    2.9 km
  • RSUD Cimacan
    3.0 km
  • Istana Cipanas
    3.6 km
  • Taman Bunga Nusantara
    3.8 km
Distances shown are straight-line distances on the map. Actual travel distances may vary.
Property policies

• Car parking available • Turn off lights, air conditioning, and electrical appliances when you are not using them. • Lock the door and close the windows when leaving the property. • Be careful when using cooking appliances, heaters, or other fire hazards. • Treat the property like your own home. • Additional charges may apply for any loss or damages. • Guests of all ages are welcome.

Some helpful facts

Check-in/Check-out

  • Check-in from13:00
  • Check-out until12:00
  • Reception open until00:00

Getting around

  • Distance from city center37.7 km

Parking

  • Daily parking fee0 IDR

Reviews of Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta from real guests

Provided by verified guests of Agoda
8.0
/
10
Excellent
Cleanliness7.9
Facilities8.2
Location7.6
Room comfort and quality4.0
Service8.0
Value for money8.7
High score for Puncak
Rating
9+ Exceptional (6)
8-9 Excellent (3)
7-8 Very Good (6)
6-7 Good (0)
<6 Below Expectation (3)
Time of the year
Mar - May (3)
Jun - Aug (5)
Sep - Nov (7)
Dec - Feb (3)
All guests (27)
All languages
Showing 18 verified guest comments
9.2
Exceptional
krisna from Indonesia
Family with teens
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in March 2018

Exceptional”

map yg diberikan dr agoda tdk sesuai dgn tempatnya, mohon diperbaiki. selain itu oke

Reviewed April 02, 2018

See room deals

5.3
Lili from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in December 2014

poor services”

good location, excellent view, cold weather

very poor services. i was arrived ther at 3PM but the villa still not ready yet. i was waiting for 1.5 hours.

Reviewed January 23, 2015

See room deals

8.0
Excellent
Kunarso from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in November 2016

Decent facility but satisfactory”

Free playground voucher

Reviewed November 24, 2016

See room deals

8.0
Excellent
etty
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in December 2018

Very good”

Bagus

Reviewed January 02, 2019

See room deals

9.2
Exceptional
Meida from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in November 2020

Cocok buat anak”

Lokasi maps salah, letak pastinya di kawasan puncak resort

Reviewed December 06, 2020

See room deals

9.2
Exceptional
Iwan from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in April 2019

Boleh coba deh :D”

Dengan harga yg lumayan terjangkau tapi dapat villa tiga kamar cukup untuk 8org dewasa atau dengan anak” Ada 2 kamar mandi dan 3 toilet sangat mempermudah bagi yg bawa banyak pasukan jadi tidak berebut vila juga bersih dan peralatan dapur/masak yg lumayan komplit jadi gak perlu repot bawa” peralatan dapur/masak, juga tersedia dispenser dgn 2 galon air mineral dapat 6 voucher bermain dan berenang, boleh dicoba deh pokok’a Thx buat agoda top rated

Reviewed April 29, 2019

See room deals

8.8
Excellent
Rizky from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in September 2020

Villa besar cukup murah”

Menginap di villa gunung gede 59 Lokasinya di pojok jadi agak sepi tapi aman Kebersihan ok Peralatan masak cukup banyak ada piring,gelas,sendok,garpu,panci,wajan tersedia buat masak2 tapi sayangnya tidak ada pisau. Air galon dan kompor gas tersedia Fasilitas villa cukup lengkap buat bermain sprti kolam renang.taman bermain. Kebun strawberry.taman kelinci. Diberikan tiket masuk gratis untuk 4 wahana permainan. Overall bagus untuk acara keluarga jika menginap di villa ini.

Reviewed September 14, 2020

See room deals

7.2
Very good
Puji from Indonesia
Group
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in November 2019

Horror”

Kita jalan ber 6, sampe villa udah larut banget, villa nya gede alhamdulillah bagus lah.. Kamar tidur 3 di atas semua, 2 kamar mandi di atas dan satu di bawah, peralatan dapur lengkap, air galon tersedia, air listrik berfungsi, ada kulkas 2 pintu, ruang makan, dapur, ruang tv.. Suasana awal masuk ke komplek nya sih biasa aja, lihat villa nya pun biasa aja, tetapi saat kami tidur, teman kami ada mendengar suara air keran nyala hingga 1 jam, pdhl setelah di tanya kami gak ada yang ke kamar mandi, pagi nya pun tmn kami seperti ada yang membangunkan, pdhl kami ber 5 di bawah semua.. Singkat cerita kita sarapan dan siap" jalan lagi, saat kita asyik ngobrol d ruang tv, kamar mandi bawah yang tepat di tangga air kran nya hidup sendiri, saya melihat ada anak kecil disitu tp teman saya yang lain tidak lihat.. Overall bagus, kami punya cerita yang bisa kamu bawa pulang hehe.. Kekurangan nya, tidak ada sapu hanya pengki, tidak ada sabun cuci, jd bekas masak mie panci tidak kami cuci, hanya memanfaatkan sisa sunlight untuk cuci piring gelas sendok.. Semoga bisa semakin baik kedepan nya 💪🏻💪🏻

Reviewed November 05, 2019

See room deals

5.2
Surya from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in August 2019

Above average”

Di hari terakhir menginap, minggu 01/Sep, mulai jam 04.00 sampai dengan kami check out jam 13.00, air mati total 1 kawasan.. infonya ada pompa yang rusak, tapi pihak pengelola tidak bisa memberikan kepastian kapan air menyala,, akhirnya kami harus menumpang mandi di kota bunga dengan cara masuk ke wahana berenang, yang otomatis ada biaya tambahan yang harus kami keluarkan..

Reviewed September 03, 2019

See room deals

8.0
Excellent
LIM from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in April 2019

Good”

Fasilitas yang ada di komplek villa bisa di nikmati anak2 karena ada kolam renang & playground . Kondisi villa juga baik, kekurangan hanya tidak ada AC di semua kamar.

Reviewed April 20, 2019

See room deals

7.2
Very good
Fadhilah from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in October 2018

nyaman, bersih, rapih, ”

area villa tenang dan tidak gaduh, aman, fasilitas villa lengkap, pemanas air hanya sebentar berfungsinya, jd harus di jeda untuk mandi dengan air panasnya, lingkungan sekitar villa sangat asri sy sangat meniknati udara bersihnya, lokasi villa jauh dr jalan utama jd tidak bising.

Reviewed October 30, 2018

See room deals

8.4
Excellent
Lanty from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in December 2017

Lokasi bagus dengan suasana pegunungan”

Lokasi tidak jauh dari Kota bunga,tempatnya bersih dan sayangnya air hangat kadang ada kadang ngak ada.sangat rekomandasikan buat liburan keluarga dengan suasana yang nyaman.peralatan masak komplit dari rice coker s/d pengorengan ada.

Reviewed January 01, 2018

See room deals

9.2
Exceptional
ihin from Indonesia
Group
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in October 2017

Villa yang bersih ”

villa dengan cat hijau,enak dipandang.lokasi di tengah kawasan vila vila puncak resort,gede 59 di ujung jalan,belakangnya ada vila kosong,sehingga agak menyeramkan dan sepi karena bukan season.air panas cuma sedikit sekali,selanjutnya hrs menunggu lama lagi,selebihnya it'ok ,kamar bersih terletak di lantai 2 semua.peralatan dapur lengkap,dpt tiket bermain 6 voucher.boleh dicoba kembali lain kali..

Reviewed October 24, 2017

See room deals

9.2
Exceptional
Susanto from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in September 2017

Kamar ada 3 Bed & fasilitas dikomplek jg banyak”

kamar ada 3 cukup luas, semua double bed, yg 1 bed ada tingkatnya single bed jg bisa utk 7 org dewasa. kamar mandi ada 3, jd tdk akan berebutan. mendapatkan jg voucher bermain & berenang utk 6 org yg ada didalam komplek, tempat main anak cukup banyak & ada foodcourt. lokasi jg dekat dgn kota bunga.

Reviewed September 11, 2017

See room deals

9.6
Exceptional
nur from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in June 2017

liburan bersama keluarga”

fasilitas untuk liburan bersama bagus, villa juga besar dengan harga yang sangat murah, dapat free tiket bermain anak2, lingkungannya luas, jalan2 sekitar perumahan cuacanya sejuk. cuma disayangkan air panasnya nyala sebentar aja yang lainnya ok. terima kasih agoda

Reviewed June 30, 2017

See room deals

8.0
Excellent
Reicky from Indonesia
Group
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in June 2017

Menginap Semalam Ber6”

(+) Cek in cek out cepat, murah utk ukuran villa, dapur lengkap, kamar ada 3,mandi air panas ada, dpt kupon bermain, tenang. (-) sepi, hiburan divilla hanya ada tv, lokasinya hampir dipojok.

Reviewed June 19, 2017

See room deals

8.8
Excellent
Andi from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in July 2016

Bagus, bersih”

Saya pesan dengan permintaan khusus meminta tempat yang bersih nyaman untuk my baby, pihak pengelola villa melayani dengan ramah dan sangat baik. Saya rekomendasi untuk villa ini sangat bagus

Reviewed August 01, 2016

See room deals

6.0
dinni from Indonesia
Family with young children
3-Bedroom Villa
Stayed 1 night in July 2016

Murah dan bersih”

Murah. Nyaman. Dan bersih. Yg terpenting peralatan dapur lumayan lengkap

Reviewed July 13, 2016

See room deals

This is a popular property. Don't miss out!

Back to search results

Back to room choices

|

Dismiss